Standuri

Pe Sectorul A, se pescuieste de pe un singur mal, care are forma unei peninsule, iar directiile de pescuit sunt divergente, fiecare stand avand o zona de pescuit suficient de mare in fata. Standurile sunt numerotate de la A1 la A11.

Pentru a evita aglomeratia, numarul maxim de pescari de crap care pot pescui in acelasi timp pe sectorul A este de sapte. Restul standurilor vor ramane libere sau, in cazul unora dintre ele (cum sunt A1, A10, A11), pot fi ocupate de pescarii de stationar.

Standurile de pe Sectorul A care apar foarte apropiate - A3 si A4, A5 si A6 - sunt standuri-pereche, care au fost gandite sa ofere posibilitatea unor echipe de pescari sa pescuiasca impreuna, pe standuri alaturate, abordand acelasi segment de lac.  

Standurile de pescuit sunt largi si coboara pana la nivelul apei, ca pestele sa fie usor de scos sau de eliberat. De pe orice stand, iesirea pe apa cu barca e simpla. Unele standuri sunt atat de mari, incat cortul poate fi instalat langa lansete. Pe alte standuri, exista doua niveluri, unul pentru lansete, celalalt pentru cort. Toate standurile sunt acoperite cu pietris, pentru a ramane cat mai curate in caz de ploaie. Pietrisul permite instalarea pichetilor sau rod-pod-urilor. 

Pe Sectorul B, se pescuieste de pe toate malurile, standurile fiind distantate si avand directii de pescuit paralele. Toate standurile au diverse structuri interesante in fata, atat vizibile (sub forma de insule), cat si pe substrat (praguri, pante, platouri). Fiecare stand are la dispozitie o suprafata de apa de cel putin un hectar.

Rezervarile se fac pentru un anumit stand. Consultanti hartile sau cereti sfatul administratorilor in momentul in care faceti o rezervare. 

In momentul descarcarii sau incarcarii bagajelor, masina poate fi trasa pe stand. 

 

  • Standuri
  • Standuri