Rezervari

Pentru a pescui la Varlaam, va rugam sa va faceti o rezervare. Persoanele de contact pentru rezervari sunt Madalin Barnea sau Brad Radulescu. Aveti mai jos numerele de telefon pentru contact, iar adresa de email a lacului este afisata in imaginea alaturata. 

MADALIN BARNEA | 0723 601 529 
BRAD RADULESCU | 0723 601 530 


Va rugam sa nu veniti la Varlaam fara o rezervare prealabila, indiferent ce tip de pescuit va intereseaza (crap, stationar sau rapitor). Retineti ca accesul si iesirea de pe lac sunt permise numai in timpul zilei, iar pescarii sunt obligati sa cunoasca si sa respecte regulamentul lacului.

Pescarii de crap pot face rezervari pentru orice perioada a anului. Incepand cu data de 1 noiembrie 2020, se pot face rezervari pentru tot sezonul 2021. Datorita numarului mare de solicitari, administratia recomanda pescarilor sa isi faca toate rezervarile  din timp. Numarul rezervarilor care pot fi facute de un pescar este nelimitat. Locurile de pescuit vor fi ocupate in ordinea rezervarilor confirmate.

Pentru a confirma o rezervare de pescuit la crap, pescarii trebuie sa achite in avans 50% din costul partidei. Plata se va face in contul indicat de administratie. Contactati administratorii lacului pentru detalii, la numerele de telefon de mai sus.

Rezervarile de pescuit la crap pot fi anulate cu cel putin 15 zile inainte de data inceperii partidei. In caz de anulare in timp util, pescarii isi pot reprograma partida in contul avansului platit sau isi pot recupera 50% din banii platiti in avans. In cazul in care rezervarea este anulata cu mai putin de 15 zile inaintea partidei, suma platita in avans nu se restituie. 

  • Rezervari
  • Rezervari