Facilitati

Varlaam ofera pescarilor o experienta de pescuit confortabila. Multe standuri au copaci maturi, care ofera adapost in sezonul cald. Toata zona de pescuit de pe Sectorul A, care are forma unei peninsule, este imbracata intr-o perdea de plopi care dau un aspect pitoresc si formeaza un "acoperis" natural, care tine umbra. Restul malurilor sunt partial impadurite.

Pe Sectorul B, standurile B8, B13, B14 si B15 sunt dotate cu cabane. Cabanele au un spatiu util de 3x3m, plus un metru de veranda, si au curent electric, dar nu sunt mobilate. Standurile se pot inchiria numai cu cabanele aferente. Costul de inchiriere al unei cabane este de 35 lei pe 24 de ore, cost care se adauga la taxa de pescuit.

Exista posibilitatea inchirierii de echipamente si diverse facilitati. Echipamentele care se pot inchiria sunt urmatoare:

Barca BIC 245 = 20 lei pe zi sau 80 lei pentru partide mai lungi de patru zile
Motor electric Minn Kota si baterie Minn Kota = 25 lei pe zi
Balize flexibile = 20 lei pe partida (in cazul deteriorarii sau pierderii, se achita 50 lei de baliza)
Saltea de receptie (model cradle) = 20 lei pe partida
Saltea de cantarire (sling cu flotoare) = 10 lei pe partida
Vesta de salvare = 10 lei pe zi sau 20 lei pe partida in cazul partidelor mai lungi de doua zile

Lacul este dotat cu grupuri sanitare compuse din toaleta si dus cu apa calda. Toate standurile de pe Sectorul A si Sectorul B, sunt dotate cu prize de curent electric.

Pentru aprovizionare, exista un magazin Mega-Image de mari dimensiuni la 7km distanta (5-10 minute de mers cu masina), la iesirea din comuna 1 Decembrie. Restaurantele din apropiere livreaza mancare gatita pe lac.

Lacul este bine pazit, iar zona de pescuit este accesibila doar pescarilor. 

 

  • Facilitati
  • Facilitati