Facilitati

Varlaam ofera pescarilor o experienta de pescuit confortabila. Multe standuri au copaci maturi, care ofera adapost in sezonul cald. Toata zona de pescuit de pe Sectorul A, care are forma unei peninsule, este imbracata intr-o perdea de plopi care dau un aspect pitoresc si formeaza un "acoperis" natural, care tine umbra. Restul malurilor sunt partial impadurite.

Pe Sectorul B, standurile B8, B13, B14 si B15 sunt dotate cu cabane. Cabanele au un spatiu util de 3x3m, plus un metru de veranda, si au curent electric. Cabanele nu sunt mobilate, dar sunt utilate cu frgidere de 88l. Standurile se pot inchiria numai cu cabanele aferente. Costul de inchiriere al unei cabane este de 50 lei pe 24 de ore, cost care se adauga la taxa de pescuit. Folosirea frigiderelor este optionala. Clientii care vor sa le foloseasca vor plati 15 lei pe 24 de ore pentru ele.

Exista posibilitatea inchirierii de echipamente si diverse facilitati. Echipamentele care se pot inchiria sunt urmatoare:

Barca BIC 245 = 20 lei pe zi sau 80 lei pentru partide mai lungi de patru zile
Saltea de receptie (model gonflabil) = 30 lei pe partida
Saltea de cantarire (sling cu flotoare) = 10 lei pe partida

Lacul este dotat cu grupuri sanitare compuse din toaleta si dus cu apa calda. Toate standurile de pe Sectorul A si Sectorul B, sunt dotate cu prize de curent electric.

Pentru aprovizionare, exista un supermarket Lidl si un supermarket Mega-Image la 7km distanta (5-10 minute de mers cu masina), la iesirea din comuna 1 Decembrie. Restaurantele din apropiere livreaza mancare gatita pe lac.

Lacul este bine pazit, iar zona de pescuit este accesibila doar pescarilor. 

 

  • Facilitati
  • Facilitati