POMPILIU MIHAI


Pentru mine, lacul Varlaam este, in momentul de fata, cel mai dorit loc de pescuit la crap din Romania. Este un lac pe care orice trasatura iti poate aduce  pe saltea un trofeu de peste 20kg si o mare satisfactie personala.

Ca peisaj, lacul are o frumusete unica, nu exista nimic asemanator (cel putin in aria lacurilor pe care le cunosc, de langa Bucuresti), iar facilitatile sunt excelente - drum de acces perfect pe orice vreme, standuri comode, cu umbra, posibilitatea de a inchiria barci si motoare la un pret accesibil, curent electric pe stand, parcare pazita si multe altele. Tocmai de aceea, cine a fost o singura data la pescuit aici isi doreste sa revina.

Crapii din Varlaam au un mediu perfect pentru dezvoltare, cu un ritm foarte bun de crestere. Sunt crapi impecabili si de o frumusete deosebita prin culoare si forme.

Atmosfera de pe lac este linistita si iti lasa impresia ca esti la o intalnire cu prieteni, unde se discuta doar despre pescuit.

La Varlaam, am reusit sa-mi dobor recordul personal de mai multe ori, cu crapi de peste 20kg. Cel mai mare crap pe care l-am prins pana acum a avut 24,5kg.

Din punctul meu de vedere, este lacul ideal pentru un stil de pescuit axat pe trofee.

 

 

Data: 18 ianuarie 2016

  • POMPILIU MIHAI
  • POMPILIU MIHAI