VICTOR COSTACHE


Lacul Varlaam este dovada ca si in Romania puteam avea lacuri similare celor din UK. Exista exemplare capitale (15kg+, 20kg+), pesti care sunt parca facuti pentru a arata bine in poza. Ireal de bine, as putea spune. Peisajele sunt superbe pe oricare stand ai pescui. Fiecare partida este o noua provocare - chiar daca ai mai pescuit pe locul respectiv si ai avut rezultat bune, trebuie sa fii pregatit sa schimbi radical strategia care a dat rezultate anterior. Conditiile sunt civilizate (drum de acces, standuri amenajate, grup sanitar, dus, parcare etc.). Regulamentul se aplica la fel pentru toti pescarii.

Un element foarte important este faptul ca, de la an la an si chiar de la partida la partida, pescarii isi pot imbunatati recordul personal datorita ratei de crestere pe care o au crapii din Varlaam. Astfel, un trofeu de 20kg pe care l-ai capturat anul trecut, anul acesta poate avea 22kg. Este un alt motiv care te face sa revii pe Varlaam.

Nu in ultimul rand, proiectul Varlaam exista datorita oamenilor de calitate care detin si administreaza profesionist aceasta afacere, demonstrand ca "omul sfinteste locul".

Mi-as dori ca aceasta poveste de succes sa fie replicata in cat mai multe locuri din tara deoarece astfel de lacuri ajuta la dezvoltarea pietei de pescuit la crap.

Ii invit pe cei care n-au avut inca ocazia sa pescuiasca pe Varlaam sa isi faca o rezervare si am convingerea ca vor simti diferenta dintre acest lac si alte locuri unde au mai pescuit.

 

Data: 21 ianuarie 2016

  • VICTOR COSTACHE
  • VICTOR COSTACHE